Fauna Support

Fauna Support is een bedrijf dat de helpende hand biedt aan de volledige kleine fauna binnen en buiten de bebouwde kom. Deze kleine fauna behoeft hulp bij het uittreden vanuit waterpartijen met een beschoeiing van hout of beton. Dit geschiedt door middel van faunatrappen (in de volksmond eendentrapjes), die door ons aan de bestaande beschoeiing bevestigd worden.

Voor wie

Fauna Support levert haar diensten aan waterbeheerders zoals gemeenten, waterschappen en particulieren. Deze organisaties hebben een maatschappelijke en zelfs wettelijk vastgelegde, (Wet Natuurbescherming), verantwoordelijkheid voor de lokale fauna.

De duurzame oplossing

Fauna Support levert, en plaatst desgewenst, faunatrappen (eendentrappen) van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Wij maken hierbij gebruik van gerecycled kunststof. Hiermee geven wij afvalstoffen weer een maatschappelijk verantwoord doel en bieden de kleine fauna een helpende hand om te overleven! Ook kunnen wij voor u inventariseren waar u de faunatrappen kunt (laten) plaatsen.